Dragi prijatelji, poštovani gosti i partneri,

Nakon skoro dvomjesečne stanke, danas Vam se obraćamo sa velikim veseljem.

Hotel i Kamp Terme Jezerčica sa svim svojim sadržajima ponovo otvara svoja vrata od petka 15.05.2020., a Vodeni park za sve naše dnevne goste, otvaramo već od ponedjeljka 18.05.2020.

Sve naše terase, kafići i restorani biti će Vam na raspolaganju također već od petka 15.05.2020.

Uz sve preporuke ZZJZ RH i Stožera civilne zaštite osigurali smo Vam sigurno i zdravo okruženje u kojem se napokon možete opustiti kako je to bilo i prije epidemije.

Običaj je da prvog dana rada Vodenog parka ulaz bude besplatan, tako će biti i ove godine, a naše vrijedne djelatnice već će danas prezentirati izuzetno povoljne pakete za predstojeće razdoblje.

Molimo Vas da slijedite upute naših djelatnika i preporuke ZZJZ kako bi svi skupa ostali zdrav i nesmetano se družili, naravno uz propisane mjere socijalnog razgraničenja, dezinfekcije i poštovanja svih mjera.

 

Radujemo se Vašem ponovnom dolasku, a za sve informacije Vam i dalje stojim na raspolaganju na naše brojeve telefona, e-mail adrese te putem društvenih mreža i online chata.

 

S poštovanjem,

Poklon bon

Poklon bon Terme Jezerčica Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer imao savršeno rješenje - POKLON BON Terme Jezerčica ! POKLON BON možete kupiti na recepciji [...]

Kupanje + pizza

Kupanje za 2 osobe + pizza Share on Facebook Od ponedjeljak do petka samo 139,00 kn

Proslava rođendana

Iznenadite svoje mališane s posebnom proslavom rođendana ... Rođendan 3 sata na Vodenom parku uključuje: Dekoraciju stolova (baloni, pribor za jelo) Animacijski program s animatorom (zabavne i dinamične igre) Kupanje na bazenima Vodenog parka [...]