HOTEL TERME JEZERČICA

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode.
Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Hotel nudi udoban smještaj u 52 sobe, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, vodenu atrakciju sa 6 tobogana, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tijekom Vašeg boravka.

U sklopu hotela se nalazi kongresni centar koji može ugostiti do 200 uzvanika. Tri dvorane za sastanke su opremljene suvremenom tehničkom opremom te imaju danje svijetlo.

Za sve posjetitelje hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju te dnevne pansionske obroke s buffet stola.

Transferi – za sve naše goste organiziramo transfere do Zagreba, Zračne luke Zagreb ili do bilo koje druge destinacije na zahtjev gosta

SMJEŠTAJ

STANDARD DVOKREVETNA SOBA

Standard soba opremljena je s besplatnim WIFI Internet, sušilo za kosu, tuš kabina, TV s 80 programa, radni stol, mini bar, sef.
REZERVIRAJ

Standard plus dvokrevetna soba, dodatni ležaj

Standard soba opremljena je s besplatnim WIFI Internet, sušilo za kosu, tuš kabina, TV s 80 programa, radni stol, mini bar, sef. Standard plus je namjenjena za dvije osobe i dodatnim pomoćnim ležajem za jedno dijete do 15 godina.
REZERVIRAJ

Superior dvokrevetna soba, dodatni ležaj

Standard soba opremljena je s besplatnim WIFI Internet, sušilo za kosu, tuš kabina, TV s 80 programa, radni stol, mini bar, sef. Superior soba je za dvoje odraslih i dvoje djece do 15 godina.
REZERVIRAJ

Jezerčica suite, balkon

Jezerčica suite je za dvoje odraslih i dvoje djece do 15 godina. Opremljena je s: besplatni WIFI Internet, mini bar, sef, sušilo za kosu, tuš kabina, TV s 80 programa te radni stol.
REZERVIRAJ

Premium obiteljska soba

Premium obiteljska soba je za dvoje odraslih i troje djece do 15 godina. Opremljena je s besplatni WIFI Internet, mini bar, sef, sušilo za kosu, tuš kabina, TV s 80 programa te radni stol.
REZERVIRAJ

Standard jednokrevetna soba

Standard jednokrevetna soba opremljena je s dva ležaja po 90 cm širine. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni WIFI Internet, sušilo za kosu, tuš kabina, mini bar, sef, TV s 80 programa te radni stol.
REZERVIRAJ

USLUGE I SADRŽAJI

WELLNESS & SPA

U četiri ambijentalno uređene prostorije tim vrhunskih medicinskih fizioterapeuta pružit će Vam nezaboravne tretmane raznih masaža, tretmana tijela kao i njege lica.
OPŠIRNIJE

GASTRO PONUDA

Hotel Terme Jezerčica svoju gastronomsku ponudu temelji na tradicionalnim zagorskim jelima, kombinaciji domaće i internacionalne kuhinje te zdravoj prehrani.
OPŠIRNIJE

POSEBNA PONUDA

Terme Jezerčica za svakoga ima nešto. Bilo da se radi o osobnom odmoru, poklonu iznenađenja za drage osobe ili obiteljskom provodu, svatko može naći nešto za sebe.
OPŠIRNIJE

UNUTARNJI VODENI PARK

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola.

OPŠIRNIJE

VANJSKI VODENI PARK

Vanjski vodeni park je otvoren u ljetnim mjesecima te gosti mogu uživati u velikom bazenu, bazenu s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima.

OPŠIRNIJE