LOKACIJA

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na izvoru prirodne ljekovite termalne vode.

Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba Hotel Terme Jezerčica predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Donja Stubica je grad s velikom tradicijskom vrijednosti. Bogat kulturni sadržaj i povijesno-spomeničko nasljeđe čine Donju Stubicu, gradom s prepoznatljivim identitetom, a zajedno s blagom klimom i prekrasnim krajolicima čine je neodoljivim mjestom za odmor, ali i sve privlačnijim mjestom za miran obiteljski život.

Donja Stubica se prvi puta spominje 1209. godine u povelji Andrije II. županu Vratislavu te kroz stoljeća očuvala kulturno-povijesnu posebnost.

KAKO DO NAS

Hotel Terme Jezerčica je smješten u neposrednoj blizini glavnim prometnih pravaca između Austrije, Slovenije, Zagreba i Jadranskog mora.

Dolazak do Termi Jezerčica je vrlo jednostavan budući da su udaljene samo 7 km lokalnom cestom od glavnog prometnog pravca autoputa Zagreb – Macelj.

GPS koordinate: 45.982554, 15.956353

Ukoliko dolazite iz smjera zapada autocestom A2 Zagreb – Macelj: izađite na izlazu Zabok. Vožnjom 7 km kroz Oroslavje i Stubičke toplice dolazite do Donje Stubice. Prije ulaza u centar mjesta skrenite lijevo za Terme Jezerčicu.

Ukoliko dolazite iz smjera istoka autocestom Zagreb – Goričani: izađite na izlazu Sv. Ivan Zelina te vozite u smjeru Donje Orašje, Marija Bistrica, Gornja Stubica, Donja Stubica.