RESTORAN I BAROVI

Hotel Terme Jezerčica svoju gastronomsku ponudu temelji na tradicionalnim zagorskim jelima,
kombinaciji domaće i internacionalne kuhinje te zdravoj prehrani.

Doživite novi okus tradicionalnih zagorskih specijaliteta koje će Vam pripremiti kulinarski stručnjaci u našem restoranu,
a možete se i opustiti u ugodnom ambijentu Lobby bara, IN-bara, Slastičarne ili Sunshine bara pokraj vanjskih bazena.

RESTORAN TERME JEZERČICA

Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje uz bogati izbor vrhunskih domaćih vina u ugodnoj atmosferi hotelskog restorana.  U hotelskom restoranu se svakodnevno poslužuje buffet doručak, ručak i večera za goste hotela kao i za vanjske goste.

U ponudi restorana je i a la carte sezonska ponuda s autohtonim jelima pripremljenim po tradicionalnoj zagorskoj recepturi strane šefa kuhinje i njegovog tima.

LOBBY BAR

Ukoliko se želite opustiti ili tražite ugodno mjesto za susret s prijateljima ili obitelji, to možete učiniti u Lobby baru s ljetnom terasom. Opuštajuća atmosfera idealna je za sve koji se žele opustiti uz domaća i strana pića, koktele, tople i hladne napitke ili se poslužiti našim izborom domaćih peciva i slastica.

IN-BAR

IN-Bar je idealno mjesto za početak dana uz jutarnju kavu i dnevne novine (dozvoljeno pušenje). Opustite se na ugodnoj terasi uz bogatu ponudu osvježavajućih pića i napitaka.

SUNSHINE BAR

Sunshine bar na vanjskom vodenom parku je otvoren tijekom ljetnih mjeseci. Bogata ponuda osvježavajućih pića i hrane po prihvatljivim cijenama te zabavne igre i animacija za mlade dobitna su kombinacija za cijelu obitelj i sve uzraste.

POOL BAR

Svi posjetitelji Vodenog parka mogu uživati u bogatoj ponudi Pool bara. U ponudi osvježavajućih pića, cocktaila, energetskih napitaka i ponudi brzih jela svatko će naći nešto za sebe.

WELLNESS & SPA

U četiri ambijentalno uređene prostorije tim vrhunskih medicinskih fizioterapeuta pružit će Vam nezaboravne tretmane raznih masaža, tretmana tijela kao i njege lica.
OPŠIRNIJE

GASTRO PONUDA

Hotel Terme Jezerčica svoju gastronomsku ponudu temelji na tradicionalnim zagorskim jelima, kombinaciji domaće i internacionalne kuhinje te zdravoj prehrani.
OPŠIRNIJE

POSEBNA PONUDA

Terme Jezerčica za svakoga ima nešto. Bilo da se radi o osobnom odmoru, poklonu iznenađenja za drage osobe ili obiteljskom provodu, svatko može naći nešto za sebe.
OPŠIRNIJE